کوکی میکری
دیروز تجربه های جدیدی تو پخت یه غذای جدید و همچنین یه روش جدید تو پخت میگو پیدا کردم...
خواستم عکساشون بذارم ولی عکس میگو رو نپذیرفت:( هرکاری کردم نشد بذارمش اینجا.
.
.
.
و اما این هم از کوکی میکری من:) برای صبحانه دیروز درست کردم. هول هولکی شد تزئین نکردم:دی
طرز پختش تو ادامه مطلب میذارم واسه خودم بمونه.
مواد لازم:
شیر، شکر، روغن مایع نصف پیمانه
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل و بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
گردو خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر، روغن و شکر مخلوط کرده و خوب هم می زنیم بعد تخم مرغ ها رو اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شه...اگه دوست داشتید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و به یه قسمت 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.
بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل را در ظرف دیگه ای الک کرده و کم کم به مواد دیگه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه.
ساندویچ میکرو روشن می کنیم تا گرم بشه و کفش رو با فرچه روغن می مالیم و 2 قاشق غذاخوری از مواد داخلش می ریزیم و روش کمی گردو می ریزیم و در ساندویچ میکرو می بندیم و 5 مین صبر می کنیم تا کوکیمون آماده شه اگه باز هم نپخت 2-3 دقیقه دیگه هم منتظر بمونین.
دقت کنین که باید هر سری که مواد می ریزیم قبلش قالبمون چرب کنیم.
نکات خودم:
- من به جای پودر کاکائو پودر قهوه ریختم تو عکس معلومه بعضیاش تیره تره ولی به تیرگی پودر کاکائو نشده! ( پودر کاکائو تموم شده بود:دی)
- وقتی که کف میکرو با روغن چرب کردم مقداری کنجد هم ریختم که یه طرفش گردو طرف دیگه اش کنجدی باشه.
- مدت زمان پخت کوکی های من بیشتر شد چون موادش بیشتر از 2 قاشق غداخوری در هر قالب می ریختم.
- من سمت دیگه میکرو هم با فرچه روغن زدم و یه دور کوکیهام بعد پخت برگردوندم تا روش هم یکم سرخ بشه.
نظر خودم: به نظر من که دلم می خواد اگثر روزها صبحانه گرم بخورم تجربه خوبی بود.
پ.ن1: انصافا اگه کسی پخت بیاد خبر بده هآآآآآ...
پ.ن:2 دستور پختشم از اینیستا گرفته بودم:دی
- ۹۳/۱۱/۲۳